Hifa-Oil

Novosti

Veleprodaja

Veleprodaja

Veleprodaja

U dosadašnjem poslovanju u Crnoj Gori Hifa Oil CG se pozicionirala na tržištu veleprodaje kao značajan element kreirajući temelje za dalji razvoj kompanije. Kao dio HIFA-OIL grupacije možemo reći da matična kompanija Hifa-Oil d.o.o. Tešanj posluje na 9 tržišta Evrope (uključujući i Crnu Goru) i da zauzima značajno mjesto na regionalnom tržištu nafte i naftnih derivata.

 Kompanija je od sredine 2018. postala članica Udruženja naftnih kompanija Crne Gore, a od 2020. i članica Grupacije distributera nafte i naftnih derivata pod okriljem Privredne komore Crne Gore, sa namjerom da zajedno sa drugim tržišnim subjektima utiče na zakonsku regulativu koja uređuje ovu oblast poslovanja težeći optimizaciji poslovnog ambijenta koji bi zadovoljio sve učesnike na tržištu.

 U prethodnoj godini Hifa Oil CG bilježi permanetan i konstantan rast, tu se izdvaja podatak da je plasirano 2.300 tona bitumena i mazuta, gdje su neki od bitumena zbog svoje specifičnosti posebno osjetljivi kada je u pitanju utovar, prevoz i istovar, što zahtjeva temeljito poznavanje svih vrsta bitumena. Također, za ozbiljan pristup u oblasti prodaje bitumena važno mjesto zauzimaju i prevozne jedinice. Hifa-Oil posjeduje flotu specijalizovanih cisterni za prevoz bitumena.

 Kada je riječ o prodaji „Bijelih derivata“ Hifa Oil CG bilježi veoma uspješnu prethodnu godinu u kojoj je prodano 16 miliona litara Bijelih derivata. Dosadašnjim prisustvom na tržištu Bijelih derivata, dokazali smo privrženost poslovnim partnerima,ne samo kroz kvalitetno i sigurno snabdijevanja derivatima, već i kroz jednu savjetodavnu formu sa određenim važnim informacijama prema partnerima, što u konačnici za njih predstavlja bolje poslovne rezultate.

Povezani sadržaj

Hifa Oil – Euro Oil otvorila u Danilovgradu svoju 3. benzinsku pumpu, do kraja godine novi objekti u Crnoj Gori
Hifa Oil – Euro Oil otvorila u Danilovgradu svoju 3. benzinsku pumpu, do kraja godine novi objekti u Crnoj Gori

Kompanija Hifa Oil CG danas je otvorila novu, 3. benzinsku pumpu u Crnoj Gori na lokaciji Jastreb bb. Danilovgrad.

Pročitaj više
ISOMAX aditivirano gorivo
ISOMAX aditivirano gorivo

Hifa Oil vodeći privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori danas je zvanično predstavila svoj brend ISOMAX Crnogorskom tržištu.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „crnih derivata“
Prodaja i distribucija „crnih derivata“

U 2020. godini Hifa-Oil Crna Gora plasirala je preko 2.360 tona crnih derivata, gdje su neki od bitumena zbog svoje specifičnosti posebno osjetljivi kada je u pitanju utovar, prevoz i istovar, što zahtjeva temeljito poznavanje svih vrsta bitumena.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“

Zahvaljujući pridržavanju principa koji se ogledaju kroz sigurnost i pouzdanost u snabdijevanju, kvalitetnoj i brzoj isporuci derivata, konstantnom dostupnošću, fleksibilnošću, kao i prihvatljivoj cjenovnoj politici, Hifa-Oil CG je nakon osnivanja, svake poslovne godine ostvarivala sve bolje poslovne rezultate u segmentu prodaje bijelih derivata, nudeći na tržištu robu visokog kvaliteta iz više izvora snabdijevanja.

Pročitaj više

Kontakt informacije